5 razloga zašto vam web stranica može povećati poslovanje
10/28/2019

Web stranica je mjesto gdje možete pokazati kupcu tko ste, čime se bavite, te ono najvažnije: što možete ponuditi i zašto ste vi baš najbolje rješenje njegova problema. Broj korisnika interneta u Hrvatskoj prema podacima u 2018. godini u dobi od 16 do 74 godina je 75%, a u svijetu je ta brojka puno veća.

1. Web stranica nikada ne spava– i kada je radno vrijeme gotovo, vaši klijenti, odnosno potencijalni klijenti mogu vidjeti informacije koje ga zanimaju kad god požele.

2. Preko 68% populacije traži podatke o uslugama ili proizvodima na internetu kad kupuje nešto.

3. Vaši klijent mogu stalno biti informirani o tome što radite i čime se bavite- web stranica je vaš Internet katalog, ali također i korisnička služba.

4. Na jednom mjestu možete nuditi, prodavati i informirati o svojim proizvodima i uslugama ali i odgovarati na upite korisnika.

5. Online prisutnost doprinosi reklamiranju tvrtke i jačanju njenog imidža. Ukoliko imate malu tvrtku web stranica vam može pomoći da ojačate svoj brend i ostavite dojam na klijenta da je vaša tvrtka još veća i uspješnija no što uistinu jest.

Kada stvarate web stranicu, važno ju je napuniti kvalitetnim sadržajem koji će pokazati da se vama i vašim proizvodima ili uslugama može vjerovati, odnosno da znate što radite. Kvalitetan sadržaj donosi dobru promociju i kredibilitet, a time i veću prodaju. Jedan od temeljnih odlika uspješnih ljudi jest kreativan pristup poslu. Ne trebate raditi duplo, samo radite pametnije.

Dobar dizajn je također presudan da korisnici budu zadovoljni i da se što duže zadrže na vašoj web stranici. S ponosom možemo reći da smo odabrani među 20 najboljih web dizajna u 2020. godini. Pogledajte članak i javite nam što mislite.

Vaš Appareo Digital tim.

Imate pitanje?

Ispunite kontakt formu.