ONAMA

Appareo Digital agencija 

Zašto izabrati nas?

Svatko je po nečemu specijalan ali nas odlikuje ljubav i strast prema digitalnom marketingu koja je bila presudna da se okrenemo u tom smjeru. Naš fokus je da pomognemo klijentima sa njihovim najvećim problemima, ne samo sa oglašavanjem. Mi smo ovdje kako bi proširili vaše poslovanje, podržali vaš brend i ostvarili prihode putem najsuvremenije digitalne strategije. Za veliki dio znanja, stručnosti i certifikatima moramo zahvaliti “Akademiji Svinaweb” gdje smo kroz svinaweb metodologiju naučili kako da svako poduzeće ima koristi od internet marketinga.

Što nas čini posebnim?

Digitalnim marketingom možemo pomoći nekome da ostvari željene rezultate u poslovanju, a mi volimo pomagati. 

Mladi i energični

Volimo pomagati klijentima da prekinu svoje granice na tržištu. Naša velika prednost je što smo mali te se svakome klijentu posvećujemo u potpunosti.

Što vjerujemo

Marketing je sve o dobivanju rezultata, stvaranje kvalitetnih potencijalnih klijenata i dizajniranje moćnog procesa za pretvorbu tih potencijalnih klijenata u vjerne klijente koji bi trebali biti temelj vaše digitalne marketinške strategije, a ne samo njezin dio.

Volimo dijeliti naše znanje

Kao što smo željni steći znanje, jednako smo motivirani i podijeliti ga s našim klijentima. To je zato što vjerujemo da rad u sinergijskom partnerstvu s drugima stvara nevjerojatne odnose koji su sposobni postići velike stvari.

Što radimo najbolje

Izrada web stranice

Content Marketing

Oglašavanje

Analytics

SEO

Naša misija

U Appareo Digital-u, naša krajnja misija je ponuditi izvanredne usluge digitalnog marketinga malim i srednjim poduzećima te malim gospodarstvima i mi želimo biti najbolji u tome. Kroz našu ponudu usluga privući ćemo više potencijalnih klijenata i omogućiti im da te vodiče pretvore u prihode. 

Naša vizija

Naša vizija se može sažeti u jednoj rečenici – želimo biti najbolji u svome poslu. Iako je to jednostavan cilj, potrebno je mnogo vremena i još napornijeg rada. Usredotočujemo se na ono što vidimo u budućnosti i gdje vidimo naše klijente; svoj uspjeh mjerimo uspjehom naših klijenata. Vizija Appareo Digital-a uvelike se vrti oko donošenja novog standarda kvalitete i radne etike u on-line marketing industriji. Želimo stvoriti trajne odnose s našim klijentima i pomoći im da budu vizionari i kreatori trendova u svojim područjima i industrijama.

Želite se bolje upozat sa digitalnim marketingom?

Udobno se smjestite u svoju fotelju te prolistajte naš blog i tekstove koji će vas pobliže uputiti u cijeli koncept. Redovito pišemo  članke o našim iskustvima koje smo doživjeli tokom poslovanja sa različitim klijentima.

Upoznati ste sa digitalnim marketingom, ali ne znate koje sve usluge postoje na tržištu?

Pročitali ste na internetu, rekao vam je kolega, vidjeli ste u konkurenta, a još ne znate kakve će to vama mogućnosti dati? Pogledajte naše usluge kako bi cjelokupan pregled bio što jasniji. 

Znate što se sve nudi, ali ne znate što vama treba?

Dovedite svoj digitalni marketing na višu razinu. Digitalni marketing je puno teži nego što izgleda. Napravite ga kako treba i povećajte svoje poslovanje. Ispunite naš kviz i saznajte koji način oglašavanja je vama najpotrebniji.  

Kako mi radimo?

Sve počinje s planom koji je formuliran oko našeg razumijevanja vaših prodajnih i operativnih procesa. Nakon toga slijedi utvrđivanje ključnih ciljeva koje želite postići vašim poslovanjem u smislu web prisutnosti i digitalnog marketinga. Kada se ti ciljevi utvrde, osmisliti ćemo prilagođeni digitalni marketinški plan prema unaprijed određenoj metodologiji koja je prilagođena posebnim zahtjevima vaše organizacije. To će uključivati ​​marketinške kampanje koje će se provoditi u digitalnoj promociji vašeg poslovanja ili usluga. Nakon što se pokrenu marketinške kampanje i u mogućnosti smo primiti sve potrebne podatke putem naše web analitike, možemo početi identificirati područja koja treba poboljšati kako bismo u potpunosti optimizirali svaki pojedinačni marketinški kanal i kampanju.

Konačni ishod? Bolji rezultati uz nižu cijenu konverzije.

kontaktirajte nas

Jeste li spremni napraviti promjenu?

Pokušajmo zajedno!

O nama

Mobitel: +385989971276
Email: info@appareodigital.com

Zaštita osobnih podataka

Appareo Digital, obrt za usluge i izdavaštvo

Sastanke obavljamo po unaprijed dogovorenim terminima.