Digitalni marketing? Oglašavanje na društvenim mrežama?

 

Zašto ulagati u digitalni marketing?

Digital marketing se uvelike razlikuje od tradicionalnog, ali najvažnija razlika je da se fokusira na kupca, nudeći mu personaliziranu poruku i odgovor na ono što traži. Korištenjem jedne od navedenih usluga ili kombiniranjem više njih poduzeće ima šansu ostvariti uspjeh i povećati prihode.

Dovedite digitalni marketing na višu razinu. Digitalni marketing je puno teži nego što izgleda. Napravite ga kako treba i poboljšajte svoje poslovanje. Ispunite kviz i saznajte koji kanal oglašavanja je vama najpotrebniji.

Google Ads

Google Ads poznat je i pod nazivom „pay-per-click“. Postignite da vaša web stranica postane sve popularnija pomoću Google Ads-a koji funkcionira na način zakupa ključnih riječi: vi zapravo plaćate „pravo prednosti“ nad nekom ključnom riječi, te će, kada korisnici upišu taj ili srodan pojam u tražilicu, vaša stranica imati prednost nad ostalima koje nisu zakupile tu riječ.

Facebook

Danas postoji gotovo 1,4 milijarde korisnika, a u Hrvatskoj 1,9 milijuna. Dosegni svoje kupce na Facebook-u, najvećoj društvenoj mreži reklamiranjem ciljanim skupinama kao i pronalaženje potencijalnih poslovnih partnera, razvijanje novih ideja, bolje rangiranje na tražilicama, jednostavno organiziranje nagradnih natječaja.

Instagram

Instagram je druga najveća platforma nakon Facebook-a. Ako želite vizualno prezentirat vaš proizvod ili uslugu Instagram je pravi odabir za vas gdje ćete im pružiti drukčiji pogled na svoje poduzeće. Kako bi se reklo “Slika vrijedi tisuću riječi”, a Instagram služi upravo istoj svrsi.

Želite da vaše društvene mreže izgledaju profesionalno?

 

Javite nam se i osmisliti ćemo relevantnu digitalnu marketing strategiju za vaše društvene mreže posebno dizajnirane za vaš brend i vašu publiku. Nudimo punu podršku i upravljanje platformama, planiranje sadržaja kao i upravljanje vašim računima.

Vi ste?

Odaberite vrstu vaše djelatnosti:

Što mislite zašto kupac odabire vas?

Bazirate se na?

Koje navedene društvene mreže koristite za potrebe vašeg poslovanja?

Imate dodatna pitanja ili nešto niste istaknuli?

9 + 14 =

O nama

Mobitel: +385989971276
Email: info@appareodigital.com

Zaštita osobnih podataka

Appareo Digital, obrt za usluge i izdavaštvo

Sastanke obavljamo po unaprijed dogovorenim terminima.