Izrada web stranice

U okviru vašeg budžeta, a jednostavna i pregledna?

Web stranica

Vaša web stranica mora biti puno više od online brošure. Ona mora biti uvjerljiva i učinkovita kako bi posjetitelje pretvorila u stvarne kupce. Potrebno je privući publiku s kojom se može stvoriti veza za buduće poslovne prilike. Razvijamo web-mjesta koja su prilagođena vašim specifičnim poslovnim ciljevima i služe kao temelj vaše digitalne strategije.

 

Važne komponente web stranice

Sadržaj

Najbitnija stavka svake web stranice koja također donosi odluku o tome kako ćete biti rangirani na tražilicama. Važan je relevantan i koristan sadržaj koji je pravilno organiziran i raspoređen. Ukoliko posjetitelji na web stranici ne mogu pronaći dovoljno informacija o onome što traže, oni će te informacije potražiti na drugim mjestima. Krajnji cilj je privući pažnju, izgraditi povjerenje, dovesti potencijalne korisnike na vaše mjesto poslovanja te ih na kraju pretvoriti u kupce.

Brzina

Izrazito je važna zbog zadržavanje i zadovoljstva korisnika koji dolaze na web stranicu, a zatim zbog što bolje pozicije na Google-u jer Google razumije da potrošači žele brzi pristup informacijama, proizvodima i uslugama te on nagrađuje one web stranice koje se brzo učitavaju. Sporo učitavanje će izazvati nezadovoljstvo korisnika te će jako brzo napustiti web mjesto.

Optimizacija

Optimizacija web stranica za Google i ostale tražilice uključuje skup aktivnosti koje se rade na web stranici i izvan nje kako bi se poboljšale pozicije na tražilici. Većina potrošača započinje postupak kupnje određenih proizvoda/usluga istraživanjem relevantnih tema na tražilicama. 

Prilagodljivost svim uređajima

Responzivni web dizajn je danas neizbježna stvar s obzirom da veliki broj korisnika pretražuje preko svojih mobilnih uređaja. Ako vaša web stranica nije pregledna, informacije nisu jednako dostupne kao i na računalo izazvati će veliko nezadovoljstvo među korisnicima. Google-ov algoritam bolje pozicionira na tražilici one koji su prilagođeni mobilnim uređajima. 

Struktura

Arhitektura web stranice važna je samo ne radi stajališta korisnika, nego da i pomogne Google-u da shvati kontekst vaših web stranica i kako se međusobno odnose. Google-ovi roboti pretražuju web stranicu slično kao i vaši korisnici te na temelju tog opažanja utvrđuje vaš rang.

Alati za praćenje i optimizaciju

Vjeruješ li da Google Analytics i Facebook Pixeli mogu napraviti jako puno za vaše poslovanje? U digitalnom marketingu podaci su važni te omogućuje vašem poslovanju uvid  u stvarna izvješća i analitiku. Na jednom mjestu znate sve o ponašanju posjetitelja kao i tko su oni, kako su došli na vašu web stranicu, koji je najpopularniji sadržaj, sa kojih uređaja najčešće pretražuju, odlaze li odmah sa web stranice ili su pak zainteresirani za vaše proizvode/usluge. S ovim informacijama možete potpuno planirati poslovne strategije, raditi remarketing liste kao i brže rasti u svom poslovanju.

Kako radimo i koja je cijena web stranice?

 

Za većinu poduzeća sa kojima se susrećemo WordPress je najbolja platforma za izradu CMS web stranica jer se njegova funkcionalnost može proširiti kako bi odgovarala potrebama vašeg poslovanja. Digitalni marketing danas zahtjeva da vaše poslovanje ima CMS koji je jednostavan za upotrebu i ne ometa sadržaje i marketinške ciljeve. Web stranica pokazuje koliko ste profesionalni u onome čime se bavite i kakav ste poduzetnik. Kvalitetna i lijepo definirana web stranica odaje dojam da je i vaše poslovanje takvo stoga na taj način privlačite nove klijente.

Cijena izrade web stranice ovisi o osnovnim elementima koji su potrebni da se web stranica izradi te o sadržaju na samoj web stranici. Svatko ima drukčije zahtjeve stoga je cijena varijabilna. Kada otvorimo web stranicu prvo je gledamo vizualno, njenu strukturu, fotografije, raspored elemenata, ali očekujemo da iza svega toga stoji kvalitetan sadržaj. Ispuni naš kratki upitnik i saznaj troškove izrade web stranice za tvoj poslovni subjekt.

Imate li web stranicu?

Što vaše poduzeće nudi?

Želite li prodavati proizvode ili usluge online?

1 + 10 =

O nama

Mobitel: +385989971276
Email: info@appareodigital.com

Zaštita osobnih podataka

Appareo Digital, obrt za usluge i izdavaštvo

Sastanke obavljamo po unaprijed dogovorenim terminima.